stock rolling

Mindahkeun-kualitas luhur - kandaraan Muhun ngurusan

Ngarasakeun lalampahan anjeun ka bandara Basel jeung Zurich di salah sahiji limousines kami kacida dijaga tina Mercedes Benz. limousines kami anu rutin dipariksa sarta minuhan standar kaamanan pangluhurna Mercedes-Benz. Salian hal tinggi kami pikeun kaamanan limousines kami jeung kandaraan sejen nawiskeun kanyamanan maksimum pikeun lalampahan nyaman Anjeun.

Urang terang yen reliabilitas, kawijaksanaan jeung punctuality anu decisive dina milih pikeun anjeun jasa sopir Anjeun. Naha drive pribadi atawa angkutan ka penting pasamoan-urang hayang nyieun anjeun lalampahan anjeun sakumaha pikaresepeun sabisa - na kalawan harga nu lumrah! Utamana populér nyaéta pakét lengkep kami kalayan lalampahan babak antara bandara di Zurich jeung Basel.

Pilihan urang tutumpakan kualitas dina pembuangan anjeun unggal layanan individu. supir Anjeun tiasa ngatur errands leutik na bagasi anjeun di bandara.

Mercedes S-kelas limousine jasa Basel
Mercedes S-kelas limousine jasa Basel

Pilih wahana anjeun nurutkeun kana acara ti armada kami

  • Mercedes E Kelas
  • Mercedes E Kelas estate
  • Mercedes Viano (8 tempat)
  • Mercedes S-Kelas
Service LIMOUSINE AND bandara taxi in Basel AND Zurich + 41 78 861 35 50
Anjeun Limousine Service & bandara mindahkeun di Basel na Zurich Urang kasampak maju ka panggero Anjeun dina + 41 78 861 35 50