HETIMI / RENDITë dashur pasagjerë,

Dëshirojmë t'ju ftojmë të hyni në rezervimin e shërbimit tuaj të udhëtimit në Basel dhe Cyrih online. Për këtë qëllim, ne kemi vënë në dispozicion nga Transferservice Basel - Zurich një formular prenotimi online në të cilin mund të na jepni informacionin tuaj. Ne nuk do të ndajmë informacionet tuaja me palët e treta dhe do t'ju kontaktojmë personalisht në kohën më të shkurtër të mundshme për të diskutuar personalisht çdo detaj të rezervimit tuaj me ju.

Për marrëveshje individuale, ne ju tërheqim menjëherë. Ju lutem na tregoni

  • ku dëshiron të shkosh
  • me sa njerëz udhëtojnë
  • në cilën kohë doni të jeni të transportuar

Rezervoni një limuzinë në Basel online

A keni dëshira të veçanta kur zgjidhni limuzinat tona? Pastaj ne shikojmë përpara për të sjellë ju me makinën tuaj ëndërr në kohë, të qetë dhe në mënyrë të sigurtë në destinacionin tuaj. Ne jemi të specializuar për të bërë udhëtimin tonë si të rehatshme dhe të përshtatshëm të jetë e mundur për pasagjerët tanë. Më e rëndësishmja për shoferët tanë është që t'ju drejtojmë në destinacionin tuaj në mënyrë të përpiktë dhe të sigurt. Natyrisht, pavarësisht nga shërbimi i shkëlqyer, ne gjithashtu kemi një shkallë të lartë të diskrecionit.

Ekipi juaj nga Shërbimi i Transferimit Basel

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!