Taksi Basel Airport

Taksi bandara Basel pikeun fee datar

Mindahkeun Service Basel nawarkeun kalayan layanan bandara Angkot Basel hiji layanan shuttle murah mun ti bandara Basel

Taksi Basel Airport -Schweizweit

Candak kami tanpa kawajiban ngahubungan sarta ménta harga taksi Anjeun Basel mindahkeun bandara, teu ngan ti Basel, layanan jaminan Swiss-lega di harga adil. Naha ti Zurich, Lucerne atawa kota leutik di Swiss, urang nyokot anjeun nepi kana waktu jeung ngajalankeun aman mun bandara.

Taksi bandara Basel ngalir nepi ka 7 jalma

Iinditan salaku kulawarga atawa dina grup tina nepi ka 7 urang? Lajeng taksi jasa bandara Basel urang téh ngan katuhu pikeun anjeun, ti 1 mun 7 jalma kaasup bagasi kami mawa pikaresepeun pikeun bandara.

Ngan nelepon kami, staf kami ramah bisa mamatahan Anjeun tur jieun anjeun bogoh cutatan a.

+ 41 78 861 35 50