Minivan atanapi stasiun gerbong taksi bandara Basel

wahana badag nepi ka 7 urang ku batang lega pikeun sakabéh bagasi Anjeun.

Pilari nu minivan taksi bandara Basel? Lajeng anjeun persis katuhu jeung urang sarta kami pleased hereby nawiskeun pilihan nguntungkeun lamun datang ka mindahkeun Basel bandara. Simkuring nyandak incl. Koper anjeun nepi ka 7 jalma sakuliah Swiss atawa ti bandara Basel murah tur dipercaya.

Naha anjeun kedah milih kami? Ayeuna damel bandara minivan taksi kami Basel unik:

  • Taya pendaptaran diperlukeun
  • Taya pembayaran sateuacanna perlu
  • Buku kiwari sarta mayar langsung ka supir
  • harga pakét mirah
  • Taya waragad disumputkeun
  • Pembayaran dina kas, kartu kiridit atawa debit
  • mesen gampang ku telepon atawa email

Urang kasampak maju ka kontak Anjeun

 

 

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!