Mindahkeun Service Basel, layanan mobil anjeun atawa ti bandara di Basel na Zurich. Swiss urang.

Jaminan harga adil, nelepon kami tanpa kawajiban atawa ngan saukur ngagunakeun formulir kontak kami di handap.


Mesen kiwari sarta mayar sanggeus perjalanan.

+ 41 78 861 35 50


Panalungtikan / urutan

(Urang baris bales dina jam 1.)


Nu Anjeun keur pilari hiji mindahkeun bandara di Basel atanapi Zurich? Urang kasampak maju ka kontak Anjeun.

Urang ngagabungkeun kanyamanan di layanan taksi dipercaya kalawan rarasaan hade a angkutan mulya tina jasa limousine urang.

Kami senang neruskeun incl. Bagasi di bandara Basel atawa lokasi sejenna di Swiss. Ngarasa Luncat ka kirimkeun kami kahayang individu Anjeun liwat formulir kontak.

misalna Basel kotana Basel bandara Chf 40.-

Mindahkeun Basel Zurich
Mimitina-kelas na mindahkeun bandara mirah pikeun Basel na Zurich

jasa shuttle bandara kami ka bandara Basel brings aranjeunna gancang tur aman pikeun flier maranéhanana atawa balik ka kota. Utamana di bandara, éta mindeng teuing hectic na anu rutin iinditan weruh kumaha unentspannt bisa jadi nyungsi hiji spasi parkir di bandara. Simkuring salaku pausahaan taksi nawiskeun aranjeunna kalayan shuttle kami Mindahkeun leyuran merenah jeung gampang ngatur kadatangan anjeun di bandara.

mindahkeun bandara ku taksi ka bandara mancanagara

Sajaba ti éta, urang teruskeun ogé pikeun tempat séjén di Swiss jeung ka Perancis jeung Jerman caket dieu. Bandara di Basel téh badag tapi teu salawasna nyadiakeun sambungan hiber nu dipikahoyong. Kitu meureun nya worthwhile dina kaayaan nu tangtu, pikeun ngamimitian ti bandara sabudeureunana. Urang mawa eta tanpa masalah mun bandara Zurich atawa nagara tatangga, kayaning bandara di Stuttgart atawa hub Éropa di Frankfurt am Main.

Contact us keur journeys individual, naha anjeun hiji jalan swasta sarta nyandak pakansi di Swiss pikeun bisnis atawa keur perusahaan di Swiss keur iinditan.

jasa taksi kami

Hal ieu lokasina di Basel na hayang jasa mindahkeun shuttle kami bandara Basel Buku? Taya masalah, urang nyandak nepi ka 7 jalma dina beus taksi leutik sakaligus kaasup bagasi ka bandara Basel, Zurich, Jenéwa atanapi mancanagara. Urang mawa eta merenah tur dina waktu keur Airport Anjeun.

Service pikeun commuters & Company

Urang ogé ngatur proyék pausahaan badag, pagawé anjeun anu housed misalna dina hotél di Basel na kedah kota sejen, contona ku Zurich, Atawa anjeun kudu rutin saban poé ngajalankeun jalur anu sarua dina Basel na pasuliwer. Kami pasangan kompeten anjeun dina angkutan pikeun commuters bisnis di Swiss jeung keur shuttle bandara.

Masihan kami panggero atawa ngirim pesen téks na menta harga kami dibereskeun nu urang nawiskeun.

Service Transfer shuttle Anjeun Basel.

kauntungan jasa shuttle:

  • Naha 1 7 jalma atawa jalma, sok harga low sarua
  • merenah pikeun bandara Zurich, Travel Basel, Jenéwa sarta mancanagara
  • Taya waragad disumputkeun, sagala harga dibereskeun
  • Taya surcharges pikeun pangmayaran dijieun kalayan kartu kiridit
  • pasangan kompeten jeung jasa

Nelepon kami di angka di handap:

Tel: + 41 78 861 35 50

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!