Henteu ngan konsumén urang tina bisnis - kulawarga jeung grup kami nawiskeun nepi ka 7 jalma kamungkinan tetep nyaman di salah sahiji urang sedans classically elegan dina.

Mindahkeun Service Basel sedansUtamana dina sasih panas Basel metot loba wisatawan anu hayang manggihan jeung kota sabudeureun di Swiss, Prancis sarta Jerman. Alatan lokasi kami alus teuing, urang tiasa ngadamel anjeun tur kotana jadi nyaman jéntré. Loba konsumén bisnis urang resep ngagunakeun kasempetan pikeun ngagabungkeun bisnis jeung swasta sarta ngantep chauffeurs urang ngalaman tebih ngiringan ti akun setrés, jeung panongton umum ngaliwatan desa na mah ngan tempat wisata, tapi ogé salah sahiji atawa dua tips némbongkeun nyieun.

jasa Limousine keur tur kota paling nyaman dina haté Éropa

sopir kami diarahkeun teu ngan teu nyaman, tapi ogé dina waktu, wijaksana tur aman ka tujuan Anjeun. Ti Basel, bentang variatif dina jalan kana kotana pilihan Anjeun meureun bisa pangalusna digali.

Ngajalajah Zurich ku sedan nu

endogjasa mindahkeun-kualitas luhur Baselneinhalb jam drive ti Basel ka Zurich méakkeun comfortably di salah sahiji sedans Jerman urang. Ieu nawiskeun sagigireun alleys abad pertengahan di kota heubeul Romawi jeung arsitéktur modern di Éropa Avenue jeung kempelan sajarah budaya panggedéna di Swiss dina kenténg fairytale tina Museum Nasional Zurich. leres unforgettable na, teu saeutik, keur unggal nganjang teh dunya kawentar jandéla kaca Chagall patri dina Fraumünster Zurich.

Rék ngagabungkeun libur anjeun ka Zurich jeung hiji pangalaman balanja éksténsif? A ide nu sae! Zurich téh populér kalayan sémah ti sakuliah dunya keur boutiques ekslusif, toko husus sarta toko tina désainer luhur. Di dieu kaasup Christa de Carouge, lawon Frontline, Hannes B. na Könix betah tur antosan kalayan design boros sandang, baju jero tur sapatu on. Swiss Kasino di Zurich kaget acara seru hareup kalayan rupa-rupa kaulinan jeung turnamén. Jeung fans bal gedé jeung leutik, Ujang Zurich kana Museum Football FIFA Dunya nu kawentar.

 

Kota lalampahan ka Mulhouse Ville di limousine

The French Mulhouse - hijina satengah sajam urang drive ti Basel - biasa kalawan Basel na Freiburg Bandara Internasional Euro Airport. Loba konsumén bisnis urang rutin migunakeun jasa mindahkeun kami ti Basel Airport dina lokasi bisnis Mulhouse Ville di Alsace. Kota di segitiga wates meunang utamana dina 18. Abad ka salaku cikal ayana révolusi industri Perancis kalawan pabrik tekstil miboga pentingna hébat. Kalawan leuwih 10.000 karyawan Peugeot teh dunungan panggedéna di Alsace. Mulhouse Ville kaget kalawan rupa tanpa wates of alternation of monumen sajarah industri jeung gereja abad pertengahan jeung pesenan monastic, bahan bakar tekanan-Museum na Museum Nasional kawentar disebatkeun de l'Automobile.

Bandara shuttle na Limousine Service Basel

 

Salian kota di Swiss, Jerman sarta Perancis, urang ngajalankeun anjeun alami ogé di kota séjén. Daptar harga target dipilih bisa kapanggih dina ramatloka urang, dimana anjeun ogé bakal manggihan harga pikeun mindahkeun bandara urang. Urang kasampak maju ka anjeun booking online atawa panggero Anjeun dina + 41 78 861 35 50.

 

 

Kota tur na sightseeing kalawan Service Transfer Basel
ditandaan:                 

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!