Taxi Basel aeroport në një normë të sheshtë

Shërbimi i Transferimit Basel ofron me shërbimin Taxi Basel Airport një shërbim të lirë transferimi në dhe nga Aeroporti i Bazelit

Taxi Basel Airport - Zvicër gjerë

Mos hezitoni dhe të ndani përvojën tuaj me të tjerët! Zgjidhni numrin e yjeve. Promovuar faqen tuaj Të rritur mundësinë tuaj për të marrë vizitorët. Edit faqen tuaj A keni gjetur ndonjë gabim, apo është kjo faqe e juaja? Qoftë nga Cyrihu, Luzern ose ndonjë qytet tjetër i vogël në Zvicër, ne do t'ju marrim në kohë dhe do të shkojmë me siguri në aeroport.

Aeroporti Taxi Basel shkon deri në 7 persona

A udhëtoni si familje ose në një grup me deri në 7 persona? Pastaj taksi jonë e shërbimit të aeroportit Basel është vetëm e drejtë për ju, nga njerëzit 1 të 7 përfshirë bagazhin ne të kryer të qetë në aeroport.

Vetëm na telefononi, stafi ynë miqësor do të jetë i lumtur t'ju këshillojë dhe t'ju bëjë një ofertë jo të detyrueshme.

+ 41 78 861 35 50

 

 

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!