Hver vår er Basel vert for over 1800-selskaper som presenterer sine klokker og smykkerskapelser på Baselword. Det er ikke nødvendig å klage på antall besøkende til denne viktige messen, for som 2017 forventes å være representert av 100.000-forhandlere og grossistrepresentanter på World Watch og Jewellery Show. På 22 Mars 2018 åpner portene til messen for besøkende.

Transfer Service Basel -Baselword Fair TransferKjør komfortabelt på BASELORD - Transfer Service Basel

Vår Euro Airport Basel ligger bare en kort kjøretur fra messesenteret. Men sikkert du vil - som mange andre forretninger også - gå showets produsenter over flere dager. Konsekvent fortelle oss våre passasjerer at de samtaler og forhandlinger med produsenter, de mange nye inntrykk og stiene er gjennom utstillingshallene av de mest stressende dagene av virksomheten år i bransjen. Derfor tilbyr vi en eksklusiv sjåførtjeneste for perioden Baselworld.

Med en attraktiv pakke kommer du komfortabelt og trygt fra hotellet eller direkte fra Basel flyplass til dine avtaler. De reiser i stil First Class Limousine Tysk design og trenger ikke å bekymre deg for tung trafikk eller billig parkering på utstillingssenteret. I tillegg til punktlighet og høflighet for våre passasjerer er vi så populære blant forretningsfolk fordi vi tar hensyn til det ytre skjønn under reisen.

Transfer Service Basel enkel online booking

Vi vet - tiden er penger. Derfor har vi en for deg booking online verktøy møblert. Med bare en times ledetid er vi klar for deg som privat limousine og chauffør foran hotellboks eller på flyplassen i ankomst- og avgangssonen.

Teamet i Transfer Service Basel ønsker deg et spennende opphold på Baselworld og alltid god forretning

 

BASELWORLD 2018 - Praktisk å reise med Transfer Service Basel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!