Hvert år på våren, Basel er hjem til en uke for over 1,800 selskaper som presenterer sine klokker og smykker på Baselword. Arrangørene på denne viktige messen har ikke klaget over viktigheten av besøkende. Mer enn 100,000-forhandlere og representanter for grossisterne forventes å delta på World Fair for Watches and Jewels. I mars 22, 2018 åpner portene til messen for besøkende.

BASELWORLD 2017 - Reise komfortabelt med Transfer Service Basel

Med din personlige sjåfør til BASELWORD - Transfer Service Basel

Vår EuroAirport Basel ligger bare noen få minutter fra utstillingsområdet. Men sikkert - som mange andre forretningsreisende - vil du besøke produsentens show i flere dager. Igjen og igjen får våre passasjerer mest mulig ut av de tøffeste dagene i bransjens årgang. Derfor tilbyr vi en eksklusiv kjøretjeneste for Baselworld-perioden.
EuroAirport til dine avtaler. Reise stilig i en førsteklasses limousine av tysk design og ikke bekymre deg om tett trafikk eller parkeringsplasser på utstillingsområdet. I tillegg til punktligheten og kosinessen til våre passasjerer er vi så populære blant forretningsmenn, fordi vi tar hensyn til det ytre skjønn mens du kjører.

Overfør service Basel enkelt online

Vi vet - tiden er penger. Det er derfor vi har satt opp online booking verktøy for deg. Med bare en times ledetid er vi klare til deg som privat limousine og chauffør foran hotellet eller på flyplassen i ankomst- og avgangssonen.
Teamet i Basel-overføringstjenesten ønsker deg et spennende opphold på Baselworld og alltid god forretning

BASELWORLD 2018 - Reise komfortabelt med Transfer Service Basel
Merket i:             

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!