Ankomme trygt og sikkert - med Premium Transfer Service

Planlegger du å reise privat eller på forretningsreise, og ønsker du å sikre en jevn tur med en pålitelig flyplasstransport før du reiser?

Vår sjåfør vil hente deg med en av våre høykvalitets, velholdte tyske limousiner hjemmefra, fra kontoret eller ved porten til flyplassen. Selvfølgelig vil vi hjelpe deg med bagasjen. Selvfølgelig, hvis flyet ditt kommer sent, vil vi ikke la deg ned, men vent på ankomst.

Ankom avslappet og komfortabel på destinasjonen

Mange av våre passasjerer bruker flyplasstransporten mellom Zürich lufthavn og Euro Airport Basel, da en direkte jernbaneforbindelse ikke kjører direkte mellom de to veikryssene. For å spare en ubehagelig busstur eller overpriced taxitur, er valget for flyplasstransporten den riktige avgjørelsen. Vår beliggenhet i Basel i grensen trekant mellom Frankrike, Sveits og Tyskland, er vi også den riktige partneren for deg hvis du vil i våre eksklusive limousiner i 70 km unna Freiburg eller gå direkte til Stuttgart eller München.

Flyplasstransport Zuerich og Basel
Flyplasstransport Zürich og Basel - Tlf: + 41 78 861 35 50

 

Alltid den rette siden i starten

Reiser du som enkeltperson til et viktig forretningsmøte? Deretter kan du stole på en rolig tur, en pålitelig ankomsttid og selvfølgelig vårt 100% skjønn under forretnings telefonsamtaler. Som familie eller gruppe har du store, store limousiner til din disposisjon, hvor du kan nyte den behagelige turen med vår flyplasstransport gjennom vårt vakre Sveits. I tillegg til sikkerhet og punktlighet er våre sjåfører ivrige etter å gjøre reisen så hyggelig som mulig.

Bestill flyplasstransport på nettet

Vennligst gi oss en informasjon med dine reisedatoer i vår kontaktVi kontakter deg så snart som mulig for å diskutere detaljene. Du kan nå oss via telefon på + 41 78 861 35 50

Flyplasstransport for Zürich og Basel
Merket i:             

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!