отпечаток

Angaben gemäß § 5 TMG:

Цвијетиќ услуга

Дејан Цвијетиќ

Klybeckstrasse 172

4057 Basel

Тел: + 41 78 861 35 50

Забелешка посредство на ЕУ

Европската комисија обезбедува платформа за решавање на онлајн спорови (ОС):http://ec.europa.eu/consumers/odr
Може да се најдат нашите е-мејл адреса на врвот во отпечаток.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!