Базел земја

Трансфер на аеродромот во Цирих за сите градови во кантонот Базеланд


Стандардна стапка до или од аеродромот во Цирих Chf 240.-.


Контакт со нас без обврска преку е-пошта или по телефон.

kontakt@transferservice-basel.ch

+ 41 78 861 35 50