360 ° Трансфер услуга за гостите на гостите во Базел

Ние ви нудиме посебна услуга како хотелски гостин во нашиот прекрасен град Базел. Со целосна услуга за време на вашиот престој во Базел, ние се осигураме дека можете да се фокусирате на најважните - без разлика дали се наоѓате во стариот град во Базел, посетата на Kunstmuseum или вашиот бизнис состанок.

Трансфер услуга директно од портата или хотелот на аеродромот

Веднаш штом ќе пристигнете во Базел на аеродромот или железничката станица, ќе го земеме вашиот патнички стрес. Ве очекуваме на терминалот за пристигнување и ќе ве ослободиме од вашето патување преку обезбедување на вашиот багаж до нашите Лимузина помогне. Од таму ќе ве придружуваме до вашиот хотел или локација на настанот. Вашиот возач ќе биде среќен да ви помогне со вашиот багаж колку што е лоби во хотелот.

БАЗЕЛ ХОТЕР ТРАНСФЕР

Без стрес од вашиот хотел до аеродромот Базел

Веднаш штом ќе сакате да го прекинете престојот во Базел и да стигнете до аеродромот, вие сте Трансфер служба БазелВие повторно во вообичаен квалитет и со сите удобности на располагање. Доволно е да Ве информираме за вашето барање за трансфер најдоцна еден час пред Вашето одјавување во хотелот. И така што не мора да се грижите за добивање доволно хартиени пари во странска валута, како и обично, ние сме среќни да ви понудиме плаќања со кредитна картичка.

Можете лесно да направите резервација преку интернет. Со нетрпение го очекуваме вашето патување пријатно и безбедно.

Вашиот трансфер сервис тим од Базел

 

 

 

Оставете коментар

Вашата e-mail адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со * истакнат.