Bandara Basel taksi ing tingkat sing rata

Layanan Transfer Basel nawakake layanan Taxi Basel Airport layanan transfer murah menyang lan saka Basel Airport

Taxi Basel Airport - Switzerland wide

Hubungi kita tanpa kewajiban lan nyuwun rega taksi sampeyan dhoyong Basel, ora mung saka Basel, layanan sing luwes ing Swiss dijamin ing harga sing padha. Apa saka Zurich, Lucerne utawa kutha cilik liyane ing Swiss, kita bakal milih sampeyan ing wektu lan drive sampeyan aman menyang bandara.

Bandar Udara Basel taksi dumadi nganti wong 7

Apa sampeyan lelungan minangka kulawarga utawa ing grup kanthi nganti wong 7? Sabanjure layanan taksi Basel kita mung cocok kanggo sampeyan, saka 1 kanggo wong 7 kalebu bagasi sing kita luweh ing bandara.

Cukup nelpon, staf sing ramah bakal seneng maringi pitutur lan nggawe tawaran sing ora ngiket.

+ 41 78 861 35 50

 

 

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!