minivan

Minivan utawa Kombi Taxi Basel Airport

Kendaraan gedhe kanggo nganti wong 7 kanthi gedhe wiyar kanggo kabeh bagasi sampeyan.

Apa sampeyan nggoleki bandara mendhoan minivan Basel? Sampeyan pancen bener karo kita lan kita seneng menehi pilihan murah nalika nerangake transfer bandara Basel. Kami ngeterake sampeyan, kalebu bagasi sampeyan, nganti wong 7 ing saindhenging Swiss menyang utawa saka Bandar Basel kanthi cara biaya-efektif lan dipercaya.

Kenapa sampeyan milih sampeyan? Iki ndadekake taksi minivan kita Bandara Basel unik:

  • Ora ana registrasi sing dibutuhake
  • Ora ana prasyarat sing dibutuhake
  • Book saiki lan mbayar langsung menyang supir
  • Paket paket murah
  • Ora ana biaya sing didhelikake
  • Pembayaran ing awis, kertu kredit utawa EC
  • Cukup kanthi telpon utawa email

We are looking for hearing from you