weton

Informasi miturut § 5 TMG:

Layanan cvijetika

Dejan Cvijetic

Klybeckstrasse 172

4057 Basel

Telpon: + 41 78 861 35 50

Rujukan kanggo resolusi sengketa EU

Komisi Eropah wis nyediakake platform kanggo pados solusinipun online (OS) menehi:http://ec.europa.eu/consumers/odr
Sampeyan bisa nemokake alamat email kita ndhuwur weton.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!