Simpenan rolling

Layanan transfer kualitas tinggi - Kendaraan sing dikelola kanthi apik

Seneng drive sampeyan menyang bandara basel und Zürich ing salah siji saka sedan sing dikelola kelas pisanan saka Mercedes Benz. Limosin kita dipriksa sacara reguler lan tundhuk marang standar safety paling dhuwur ing Mercedes-Benz. Saliyane standar keamanan sing dhuwur, limo lan kendaraan liyane menehi kenyamanan maksimal kanggo perjalanan sing nyaman.

Kita sumurup, yen keandalan, kapinteran lan punctualitas minangka faktor kunci milih layanan sopir. Apa sing numpak pribadi utawa transportasi menyang patemon penting - kita arep nggawe lelunganmu minangka penake sabanjure - lan ing rega cukup! Utamané misuwur yaiku paket lengkap kanthi trip babak antarané Zurich lan bandara Basel.

Pilihan kendaraan bermutu sing kasedhiya kanggo saben layanan individu. Pengandar sampeyan bakal seneng mbantu sampeyan kanthi tugas cilik lan bagasi ing bandara.

Mercedes S-Class Service Limousine Basel
Mercedes S-Class Service Limousine Basel

Pilih kendaraanmu miturut kesempatan armada kita

  • Mercedes E kelas
  • Mobil kelas E Mercedes
  • Mercedes Viano (kursi 8)
  • Mercedes S-Class
LIMOUSIN SERVICE AND AIRPORT TAXI IN BASEL AND ZURICH + 41 78 861 35 50
Layanan Limousine & Transfer Bandara ing Basel lan Zurich We look forward kanggo telpon sampeyan ing + 41 78 861 35 50