Transfer Service Basel, layanan antar jemput menyang utawa saka bandara Basel lan Zurich. Swiss kang.

Dijamin harga wajar, nelpon kita tanpa kewajiban utawa mung nggunakake formulir kontak ing ngisor iki.


Atur saiki lan mbayar sawise kulo.

+ 41 78 861 35 50


PANALITEN / ORDER

(Kita bakal reply ing jam 1.)


Apa sampeyan nggoleki transfer bandara ing Basel utawa Zurich? Banjur kita ngarep-arep kanggo ngrungokake saka sampeyan.

Kita gabungke comfort layanan taksi sing dipercaya karo perasaan apik transportasi mulia saka layanan limusin kita.

Kita bakal nyepetake sampeyan kalebu bagasi menyang Basel Airport utawa lokasi liyane ing Swiss. Sampeyan diwenehake ngandhani kita liwat formulir kontak kepinginan individu.

eg Basel City Airport Basel Chf 40.-

bandara transfer basel zurich
Transfer bandara pertama lan terjangkau kanggo Basel lan Zurich

Layanan transfer bandara kita menyang Airport Basel njupuk sampeyan cepet lan aman menyang bidang sampeyan utawa bali menyang kutha. Utamané ing bandara asring sibuk lan sing mlaku-mlaku kanthi reguler, ngerti carane ora bisa didetèksi panelusuran kanggo papan parkir ing bandara. Kita minangka perusahaan taksi sing menehi sampeyan solusi karo layanan transfer antar jemput kanthi nyaman lan ora gampang ngatur lelungan ing bandara.

Transfer bandara kanthi taksi menyang bandara luar negeri

Kajaba iku, kita uga nggawa sampeyan menyang panggonan liyane ing Swiss lan ing sacedhake Prancis lan Jerman. Senajan Airport Basel gedhe, ora mesthi kurban sambungan pesawat sing dipengini. Perlu uga wiwit saka bandara tetanggan. Kita nggawa sampeyan ing Bandar Udara Zurich utawa negara tetangga tanpa masalah, kayata Airport Stuttgart utawa hub Eropa Frankfurt am Main.

Hubungi kita kanggo lelungan pribadi, manawa sampeyan lelungan pribadi lan lelungan ing Swiss, utawa lelungan kanggo bisnis ing Swiss kanggo bisnis.

Layanan mendhoan

Sampeyan manggon ing Basel lan seneng layanan transfer antar jemput menyang Basel Airport Book? Ora ana masalah, kita nggawa wong 7 ing sawijining bus penumpang cilik ing wektu sing padha kalebu bagasi menyang bandara Basel, Zurich, Jenewa utawa luar negeri. Kita nggawa sampeyan kanthi nyenengake lan tumuju menyang bandara sampeyan.

Service for commuters & companies

Kita uga nyawang proyek ing perusahaan gedhe, karyawan sampeyan umpamane ing hotel ing Basel lan kudu pindah menyang kutha liyane, umpamane Zürich, Utawa sampeyan kudu ngumbara lan nglakokake rute sing padha saben dina ing Basel. Kita partner sampeyan ing transportasi kanggo donor perusahaan ing Swiss lan transfer bandara.

Nelpon utawa ngirim SMS marang kita lan nyuwun pratelan tetep kita.

Layanan antar jemput sampeyan Basel.

Kalungguhan Transfer Layanan:

  • Apa wong 1 utawa wong 7, tansah regane murah
  • Nyaman kanggo Bandar Udara Zurich, Basel, Jenewa lan lelungan ing luar negeri
  • Ora ana biaya sing didhelikake, kabeh barang tetep
  • Ora ana tambahan nalika mbayar kanthi kertu kredit
  • Mitra lan layanan sing kompeten

Nelpon kita ing nomer kasebut:

Telpon: + 41 78 861 35 50

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!