Baselworld

Baselworld 2018 Tanggal - 22.- 27.03.2018

Sakwisé Baselworld 2018 bakal mbukak lawang kanggo menehi tanggal sing bener saka 22.- 27.03.2018. Sak wektu iki, layanan sopir unik kami kasedhiya. Layanan mobil murah karo limusin, minivan lan minibus kalebu pemandu apik. Disaranake sampeyan nulis kendaraan sampeyan karo sopir saiki, amarga mung bisa njamin layanan lelungan sing apik banget ing harga sing ora kalah. Cukup ngirimake e-mail karo kabutuhan sampeyan lan bakal entuk tawaran non-pambatalake ing kothak mlebu.

Email: kontakt@transferservice-basel.ch