Ora mung klien bisnis kita - uga kulawargané lan kelompok nganti wong 7 - kita nyedhiyakake kemungkinan perjalanan sing nyaman ing salah siji saka kita limo klasik lan elegan ing.

Transfer Service Basel LimousinesUtamané ing sasi panas, Basel narik akeh wisatawan sing pengin nemokake kutha-kutha ing Swiss, Prancis lan Jerman. Amarga lokasi sing banget kita bisa nggawe perjalanan kutha sampeyan nyaman. Akeh klien bisnis kita seneng kesempatan kanggo gabungke bisnis karo privasi lan dipandu dening chauffeurs kita ngalami adoh saka kaku bisnis lan nliti umum, ora mung ing pandelengan, nanging sawetara tips njero uga tampilake.

Layanan limosin kanggo wisata kutha sing paling nyaman ing jantung Eropa

Pemandu kita nuntun sampeyan ora mung nyaman, nanging uga kanthi tepat, kanthi ati-ati lan aman menyang tujuan sampeyan. Saka Basel, lanskap sing beda-beda ing dalan menyang kutha pilihan sampeyan bisa ditliti.

Ketemu Zurich saka limusin

EndhogLayanan transfer kualitas apik BaselSasampun jam setunggal saking Basel to Zurich, sampeyan saged nglampahi nyaman ing salah satunggaling limosin Jerman kita. Saliyane ing lurung-lurung lawas ing kutha Romawi lawas, arsitektur paling modern ing Europaallee lan koleksi paling gedhé sajarah budaya ing Swiss nunggu sampeyan ing sawijining kraton dongeng ing Landesmuseum Zurich. Pungkasan, nanging paling ora, jendhela lawang Chagall sing misuwur ing dunya ing Frauenmünster ing Zurich pancen ora iso lali kanggo saben pengunjung.

Sampeyan pengin gabungke perjalanan kutha sampeyan menyang Zurich kanthi pengalaman blanja ekstensif? Apik banget! Zurich populer karo para pengunjung saka saindhenging donya amarga butik-butik eksklusif, toko khusus lan toko-toko saka desainer ndhuwur. Antarane liyane Christa de Carouge, Fabric Frontline, Hannes B. lan Könix ana ing omah kene lan gawe rancangan mewah, pakaian lan sepatu. Swiss Casino ing Zurich ndadekake kejutan ing acara kasebut kanthi macem-macem game lan turnamen. Lan kanggo penggemar bal-balan gedhe lan cilik, Zurich ngajak sampeyan menyang Museum FIFA World Football sing misuwur.

Kutha ing Mulhouse Ville ing limusin

The Mulhouse Prancis - mung setengah jam drive saka Basel - bareng karo Basel lan Freiburg bandara internasional EuroAirport. Akeh pelanggan bisnis kita nggunakake layanan transfer saka Basel Airport menyang lokasi bisnis Mulhouse Ville ing Alsace. Kutha ing wilayah tri-wewatesan menang utamané ing 18. Abad minangka pelopor revolusi industri Prancis kanthi pabrik tekstil sing wigati banget. Kanthi karyawan 10.000, Peugeot minangka perusahaan paling gedhe ing Alsace. Mulhouse Ville kaget kanthi variasi tanpa wates antarane monumen industri bersejarah lan gereja abad tengah lan pesenan monastik, Musium Printing Fabric lan Museum Nasional sing misuwur Cité de l'Automobile.

Transfer bandara lan Limousine Service Basel

Saliyane kutha ing Swiss, Jerman lan Prancis, kita mesthi uga ngusir sampeyan menyang kutha-kutha liyane. Sampeyan bakal nemokake dhaptar tujuan sing dipilih ing situs web kita, ing ngendi sampeyan uga bakal nemokake dhuwit kanggo transfer bandara. We look forward kanggo sampeyan pesenan online utawa telpon kanggo + 41 78 861 35 50.

Kutha-kutha lan wisata karo Transfer Service Basel

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!