Einen ganz besonderen Service bieten wir Ihnen als Hotelgast in unserer schönen Stadt Basel an.  Wir sorgen mit einem Rundum-Service während Ihres Aufenthaltes in Basel dafür, dass Sie sich ganz auf das Wesentliche fokussieren können – ob Sightseeing in der Baseler Altstadt,  einem Besuch im Kunstmuseeum oder Ihren Geschäftstermin.

Transfer layanan langsung saka gapura bandara utawa hotel

Sanalika sampeyan teka ing Basel ing bandara utawa stasiun sepur, kita bakal njupuk stres lelungan. We nunggu sampeyan ing terminal rawuh lan ngredhakaké sampeyan lelampahan kanthi nyediakake sampeyan karo bagasi nganti kita sedan bantuan. Saka ing kono kita njaga sampeyan menyang hotel utawa lokasi acara. Kursi sampeyan bakal seneng karo barang-barang sing dienggo ing lobi hotel.

BASEL TRANSFER HOTEL

Tekan bebas saka hotel menyang Basel Airport

Sanalika sampeyan pengin mungkasi tinggal sampeyan ing Basel lan drive menyang bandara, sampeyan ana Transfer Service BaselSampeyan maneh ing kualitas biasa lan kabeh fasilitas sing kasedhiya. Sampeyan cukup kanggo ngumumake babagan panjalukan transfer sampeyan ing jam paling anyar sadurunge mriksa sampeyan metu ing hotel. Lan supaya sampeyan ora perlu khawatir babagan entuk dhuwit dhuwit cukup ing mata uang manca, kaya biasa, kita seneng menehi pembayaran kertu kredit.

Sampeyan bisa kanthi gampang nggawe reservasi online. We are looking forward kanggo nggawe lelampahan sing nyenengake lan aman.

Tim layanan transfer sampeyan saka Basel

 

 

 

360 ° Transfer layanan kanggo tamu hotel ing Basel
Ditandhani ing:         

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo * disorot.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!