Einen ganz besonderen Service bieten wir Ihnen als Hotelgast in unserer schönen Stadt Basel an.  Wir sorgen mit einem Rundum-Service während Ihres Aufenthaltes in Basel dafür, dass Sie sich ganz auf das Wesentliche fokussieren können – ob Sightseeing in der Baseler Altstadt,  einem Besuch im Kunstmuseeum oder Ihren Geschäftstermin.

Overfør service direkte fra lufthavnens port eller hotel

Så snart du ankommer til Basel i lufthavnen eller togstationen, tager vi din rejse stress. Vi afventer dig ved ankomstterminalen og lader dig afrejsen ved at give dig din bagage op til vores Limousine hjælpe. Derfra eskorterer vi dig til dit hotel eller arrangement sted. Din chauffør vil gerne hjælpe med din bagage lige så langt som hotellets lobby.

BASEL HOTEL TRANSFER

Stress-fri fra dit hotel til lufthavnen Basel

Så snart du ønsker at afslutte dit ophold i Basel og køre til lufthavnen, er du på det rigtige sted Transfer Service BaselDu igen i den sædvanlige kvalitet og med alle tilgængelige faciliteter. Det er tilstrækkeligt for os at informere dig om din overførselsanmodning senest en time før din udtjekning på hotellet. Og så du ikke behøver at bekymre dig om at få nok papirpenge i fremmed valuta, er vi som glade for at tilbyde dig kreditkortbetalinger.

Du kan nemt foretage din reservation online. Vi glæder os til at gøre rejsen til en behagelig og sikker.

Dit transfer service team fra Basel

 

 

 

360 ° Overførselstjeneste til hotellets gæster i Basel
Tagged i:         

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med * fremhævet.